NPA meetodiga lahti vererohketest päevadest – kas see kõnetab Sind?

NPA meetodiga lahti vererohketest päevadest – kas see kõnetab Sind?

Sain veel ühe imelise tagasiside kliendilt, kes pärast NPA nädalavahetusel käimist NPA’tas ära endalt valuliku menstruatsiooni:

 


Hei! Tead, ma tahtsin jagada oma õnne ja rõõmu. Ma ei julgenud varem, arvasin, et juhuslik asi. Aga ei ole!!! Üliraskeid “päevi”. Ja mis imeline asi on juhtunud? Ma saan end jälle või mis jälle, esimest korda viimase 30 aasta jooksul! normaalse inimesena tunda sel ajal! Ei peagi iga 15 min tagant vetsu jooksma, ei peagi kodus järjest 7 päeva istuma! Ei peagi emakaeemaldust tegema, nagu mulle 10 aastat tagasi juba soojalt soovitati! Mul olid ikka hirmsad verejooksud iga kuu. Kui raskeks verejooksuks loevad arstid terve perioodi jooksul 80 ml, siis mul tuli sama kogus paari tunniga. Praegu näiteks kolmas päev, mil tavalisel on kõige jubedam olla aga oleme hommikust saadik mehega koos jalutanud, rannas olnud, lastega väljas tegelenud, külas käinud jne! Ja päevad on peaaegu läbi 3ndal päeval! Megatänud, Heidi!!! Ja muide, ma lugesin oma digiloost oma emakakaela kohta. See on tegelikult praktiliselt korras! Arst tahtis oppi teha, sest mul on kõige agressiivsem viiruse tüüp ja ka sellepärast, et eelmisest aastast oli mul selline kole diagnoos niiöelda all.


Samal teemal varasemalt ka Mailise tagasiside video vaadatav:

Juba selle aasta septembris toimub järjekordne NPA nädalavahetus. Grupp on avatud ja veel on mõned vabad kohad. Info ja registreerimine siin – https://heidiplumberg.lpages.co/npa-kursus-september-2018/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.